bireylulmeselesii Arkadaşlar merhaba. Ben de salı günü 24. Haftamı dolduruyorum. Izlemem gereken yol nedir ve elinizde doktordan idareye teslim etmek için aldığımız rapor örneği varsa rica etsem paylaşabilir misiniz
Tomriss-27 bireylulmeselesii https://imgyukle.com/i/ohwLjH Ben bu şekilde yazmıştım sonuna da ek olarak ilgili genelgeyi eklemiştim bir sıkıntı çıkmadı 🤗
Tomriss-27 bireylulmeselesii Doktor sadece 24. Haftadadır diye bir durum bildirir belge yazdı özel klinikten almıştım hatta devlet de olmak zorunda değil herhangi bir sorun çıkmadı 1 aydır izindeyim
Gul33 bireylulmeselesii 23+5’te doktor rapor verdi. Okula verdim, okulda hazır bir dilekçe vardı onu imzaladım, bu kadar
bireylulmeselesii Tomriss-27 çok teşekkür ederim:) bir de rica etsem doktordan aldığınız belge varsa ekleme şansınız var mı. Sadece 1 kere izin alabiliyorum belge de yanlışlık olmadan halletmem lazım da o gün içinde:)
Tomriss-27 Snglyd evet belgenin aslını ve genelgeyi dilekçeme ek olarak ekledim hocam hatta idarenin ilçeye yazdığı üst yazının da bir fotokopisini aldım ne olur ne olmaz diye
Aslanyesm Bende 24 haftalıkken doktordan belge aldım siz söylerseniz veriyorlar zaten 30. Haftaya kadar 30. Haftada çalışmayacaksanız çalışamaz raporu alıyorsunuz doğuma kadar doğumdan sonra da doğum raporunu veriyorsunuz kuruma
bireylulmeselesii Aslanyesm teşekkür ediyorum bilginiz için. Peki rica etsem varsa doktorunuzdan aldığınız rapor örneğini atabilir misiniz. Benim izin alma şansım pek yok da bir kere de halledip teslim edebilmem gerekiyor. Evrakta geri çevirecekleri bir yanlışlık olmasın istiyorum
Rjn21 Aslanyesm ben 30 hafta değil 32 haftaya kadar izin veriliyor diye biliyorum. 24-32 yani toplamda 8 hafta idari iznimiz var
Canefzaaaaa Aslanyesm 32. Haftada alıyorsunuz çalışır veya calisamaz raporunu. 24. Hafta idari izin 32. Haftaya kadar geçerli.
Aslanyesm bireylulmeselesii evrak şuan yanımda değil ama dediğim gibi doktor bilir nasıl bir kapıt vereceğini şüpheniz olmasın zaten o kağıtta isminiz soy ismini 24. Hafta itibari ile izinlidir falan yazıyor
Yesilintonu Kızlar benimde ocak sonunda atamam gerçekleşicek inşallah öğretmenim. 29. haftada olucam o zaman acaba hiç çalışmadan direk idari izne ayrılma şansım olabilecek mi bilgisi olan var mı
Tomriss-27 Yesilintonu Olur hocam atandığın ilçe milli eğitime gidip imzanı atarsın aynı gün içinde okuluna dilekçeni teslim edersin ama önceden okuluna bilgi vermen iyi olur hem şu an senin yerine derslere giren kişi için hem çocuklar için hem de idare sıkıntı çıkartmaz diye düşünüyorum haber vermeden direkt ayrılırsan yerine tekrar birini bulmaları sıkıntı olacağı için işini zorlaştırmaya kalkarlar falan hocam
Yesilintonu Tomriss-27 okul belli olur olmaz bilgi veririm tabi ama hangi okul olduğu daha belli değil
Tomriss-27 Yesilintonu Hakkınızda hayırlısı olsun hocam, inşallah iyi insanlarla karşılaşırsınız. Gönlünüzden geçen yer olur inşallah. 🤗