FatihBatur Kızlar ya benim hep crp değerim 11 çıkıyor antibiyotik kullansam da gecmiyor idrar yollarım da sanırım acaba doğum yapıp da bebeğinde sorun olmayan var mi bazısı bebeğe geçiyor enfeksiyon dogumdan sonra bebekte çıkıyor diyor da
Zehra9616 FatihBatur sen ilacli tedavi oluyosan artmiyosa bebise sknti olmaz cok fazla artarsa sknti cnm
Tugba006 FatihBatur 65 e kadar çıktı enfeksiyonum hiç geçmedi . Antibiyotiklere rağmen . Doğumum normal oldu bi sıkıntı olmadı
Ozlem2206 FatihBatur benim idrarım hep temiz çıkıyor ama hep sarı renkte akıntım var hiç geçmedi bir kere alttan muayene oldum vajinal enfeksiyonun var dedi ebe fitil falan kullandım ama yok yani hep akıntı oluyo bu durumda normal doğuma engel mi bilmiyorum doktoruma sorucam kontrolde
FatihBatur Zehra9616 ya 9 çıkıyor yA 11 çıkıyor iki kere antibiyotik kullandım ne arttı ne azaldı crp 🤦♀️
FatihBatur Tugba006 oo sizin bayagi artmış bende antibiyotik kullandım iki kere hemde ama düşmüyor 🤷🏼♀️ 37 haftalık oldum doktor artık ilac vermeyeceğim sana dedi
gunannesiii Tugba006 benim de enfeksiyonum baya yüksek sürekli ilaç kullanıyorum ama asla geçmiyor doktor da bu böyle devam edecek herhalde dedi kacinci haftada doğum yaptınız acaba
Tugba006 FatihBatur aynen baya kötüydü bende son haftalarda ilaç kullanmadım bol su içiyorum. Su herşeye deva gerçkten
gunannesiii Tugba006 enfeksiyon yüzünden erken doğum yaparsın diyorlar bana da inşallah o haftaları görebilirim 🙏🏻 ne kadar su içtiniz
Tugba006 gunannesiii ben iki lt içebiliodum . Doğum yaparken de idrar aldılar gene enfeksiyonum çıktı hiç geçmedi yani. 39+3 doğum yaptım. Bence bebek ne zaman isterse ozaman geliyor. Çünkü enfeksiyonu geçtim kanaamalı gebelik geçirdim bide ben ona rağmen zamanında geldi 🥰