Aselsevde Azizecikk devlette yaptım öncekini orda almiyolar bu sfer nerde olur bilemem ama özel de olsa devlette olsa eşimi asla almam beni o halde görsün istemem zaten eşimi kan tutuyo bnden önce o bayılır 😂
Kubrailkan İsterdik ama öyle bir imkan olduğunu sanmıyorum doktorumun sayfasında da hiç rastlamadım 🙊😬
Clementinee Azizecikk girmeyecek istemiyorum 😂😅 Dışarıda beklesin heycanla merakla .. Herşeyde olmasınlar ne gerek var anneliğe özel bir an bu ya baba dışarda bekler 😂
1Hanzadehanim Azizecikk girmeyecek girmesini de saçma buluyorum. Arkadaşımın eşi girdi normal doğumda afedersiniz açılmayı ve bebeğin çıkışını görünce uzunca bir süre ilişkiye giremediğini belirtti. Psikolojik olarak çok etkilenmiş
EryaCa 1Hanzadehanim nasıl olur alt tarafta durup doğurtmuyor sonuçta yanında elini tutuyor alt tarafı görmesi imkansız ayrıca ben annesiysem o da babası tabi ki girecek ilk anına şahitlik edecek biz doğururken zor değil onlar görünce psikolojileri mi bozulacakmış
Serapcemre Azizecikk yasak benm hastanemde ama dogum kapısında bekledı bagrışlarımı duydu sen içerde ben dışarda öldüm dedi bence anlamuştıe beni🤭
Mminikmucizemmm Azizecikk ben normalde istiyordum fakat doğumdan çıkınca dedim ki iyi ki girmemiş beni o halde asla görmesini istemezdim 😂
1Hanzadehanim EryaCa eşi o an stres yapmış kızcağız bağırınca o da bi anki refleksle kalmış o ana denk gelmiş 😂 yani ben onun yalancısıyım yanlarında değildim nihayetinde