Poyfudukk Kaçıncı haftanıza girdiniz ve bu haftayla beraber bunlar olmaya başladı dediğiniz neler var 🤔 Biz gördüğünüz gibi 11+2 olduk bu hafta karnım hafif çıkmaya başladı ve minik hareketler hissediyorum galiba 😍
sehrengiz_8 Poyfudukk 11. Haftada hareketler hissedilmez canım ilk gebelikse şayet o sizin bağırsak hareketiniz ya da başka bir şeydir çünkü daha küçücük ne eklemleri oluştu ne de o kadar kuvvetli vuruşları hareketlerini hissetmeye başlayınca anlayacaksınız zaten aynı hareket olmadığını. Ben de 34+4 haftalığım.
Poyfudukk sehrengiz_8 Hissedilmeyecek kadar minnak olduğunu biliyorum ama bağırsak hareketlerinden farklı geliyor bana çok hafif belli belirsiz oluyor ama tabi kesin bebektir diyemiyorum ben de tam emin değilim 😄 Maşallah size de Allah tamamına erdirsin 🧿💕
Poyfudukk Zehra9616 Sabırsızım ben o yüzden bebeğe yordum kıpırdamaları herhalde 🥰 Maşallah Allah tamamına erdirsin 🧿
Zehra9616 Poyfudukk hepimizinkini insallah cnm az kalmis seninde hic acele etme sonrada uykulaaar haram oldu diye agliyosun