Atlans böyle adetin 3,4. Günü gibi kırmızıya yakın kahve kırmızı arası bir kan geldi. Baya Yoğundu da. ilk özele gitmiştim o yerleşme dedi gonderdi ama bu sefer araştırma Hastanesi’nin aciline gittim Doktor da yatış verdi gece gittim zAten sabaha kadar müşade altında tutuldum gerekli kan ve idrar tetkikleri yaptı serum vs derken ultrasyondan 24 cm buyuklunde bir kanama alanını gördüler. Bebeğin kesesinde ve bebekte sıkıntı yokmus kanama alanı kese ile vajina arasind abir yerdeymis bu iyi birşey korkma ama kan görmek yine de isteyeceğimiz bir durum değil dedi. Şuan o alan kanamiyor ama kanamaz diyemem zaten şuan lavoda gördüğün kan da birkaç gün öncesinden yaşanmış bir kanama dedi tekrar başlamaması ve o alanın kaybolması için cabalayacahiz dedi . Progestan i ağızdan alıyordum vajinal olarak sabah akşam al dedi ve hiç iş yapma hep yat ilişkiye vs girme dedi 4 gün sonrasi için randevu oluşturdu gittiğimde kanama alanı 24 cm den 18 cm ye düşmüş ve içeride birikmiş kan yok temizlenmiş dedi o kanama alanı böyle böyle yok olacak zamanla dedi hapı aynı devam et iş yapma ilişkiye girme vsvs aynı şeyleri söyledi bir de çok aşırı miğde bulantılarım kusmalarim vardı ıkınma bile kanamayi tetikler kendini kasstiğin için o yüzden hap yazicam dedi işte şükür bulantım da kalmadı. Alaturka lavoboya gitme dedi en azından 3. Ayına kadar klozet kullan dedi. . Her dediğini yapıyorum şuan Kanama yok şükür bir hafta sonra yine randevum var inşallah daha da kuculmustur kanama alanım diye umut ediyorum. Her kan düşük demek değil ama her kan düşük riski demektir mutlaka yine olursa gel demişti sizler de görürseniz mutlaka danışın doktora 😇😇🌸🌸