Meryemcansever Annee_adayii normalmi yaptınız dogumunuzu doğumda kesik atmiyo yani dimi ben çok korkuyorum normal doğumdayken kesik atilmasindan
Annee_adayii Meryemcansever evet normal oldu hemen kesiyim geçiym demiyor kesisiz olması için uğraşıyor benim kendiliğnden ufak yırtılmam oldu sadece
Umaybebek Kızlar bende Selçuklu tıpta doğum yaptım 8 ay önce doktorum ersin cintesun. Harika bı doktor hastane ki asistanlar doğum ekibi doğum hane hijjen bebek hemşiresi herşeyi ile harikala bı hastane harika bı doktor kesinlikle öneririm.
Mseymam Umaybebek mrblar Selçuklu tıpı öneren çok oluyor da devlet sanırım dmi randevu bulamadım doğumda falan nasıl oluyor muameleleri bilgi alabilir miyim acaba sizden
Krc-123 Umaybebek ben normalde farabiye Mehmet Bardakçı’ya gidiyorum çok memnunum. Şuan 26+3 deyim son kez bardakçıya gidip 32. Haftada Ersin beye başlayacağım çok beğeniyorlar. Şeyden korkuyorum özelden sonradan gelince herhangi bir sıkıntı çıkar mı ? Bazı doktorlar yapıyormuş bunca zaman neden gelmedin falan diye şimdi öyle burun üstü konuşursa çok sinirlenirim. Ersin bey nasıl acaba?
Morningstar Umaybebek selçuk tıp da doğum nasil anlatırmısın ? Aynı doktora gitmişiz ama malesef ben doguramadan hastaneden ayrıldı yine gidip ona kontrol olucam son ayım ama hastane konusunda muallakta kaldım ..
Semanuryvz Annee_adayii ssvd mi oldunuz? Ben de ssvd adayıyım 27 haftalık rengin hanıma gidiyorum Şenay hanım 34. Haftadan sonra görüşelim dedi neler yaptınız ekstra olarak 😌 ilk doğumunuz neden sezaryen olmuştu?
Annee_adayii Semanuryvz evet ssvd yaptım ilk doğumumda açılmam ilerlemedi kalp atışları yavaşladğı için sezeryan olmuştu extra bişey yaptım diyemem açıkçası son haftalarımda temizliğimi kendim yaptım yer silme duvar silme oturup kalkma her türlü işi yaptım hamile değilmişim gibi bunların faydası olduğunu düşünüyorum Allah’a şükür hızlı ilerledi doğumum
Semanuryvz Annee_adayii yaa ne güzel maşallah. Ben hep yaptım ama ilk doğumumda hiç açılma sancı olmadı 42 de suni denedik onda da sancım olmadı açılma olmadı nasıl bir hikmetse darısı isteyenlerin başına 🥰
Annee_adayii Semanuryvz akışına bırakın olur inşallah bende tekrar açılma olmaz mı diye korkuyordum ya bunda da ilerlemezse diye ama hiç öyle olmadı aksine daha hızlı oldu bol tevekkül ve dua da çok önemli Allah yardımcınız olsun 🥰
Umaybebek Krc-123 bende sizin gibi özelden geçiş yaptım. Asla öyle bir doktor değil. Kendisi de zaten özel muayeneye bakıyor şuan . Meram da novafertil tüp Bebek merkezne geçiş yaptı.
Krc-123 Umaybebek yaa, peki şuan Selçuk’ta muayene alamam sanırım. Başka hangi doktora gidebilirim ki
Ikram2020 Prenseslerimm_3 medicana da hangi doktora gidiyorsunuz benim de 2. Bebeğim Nil hocaya gidiyorum ☺️🥰
Prenseslerimm_3 Ikram2020 ben Cuma günü doğum yaptım Allah’ın izniyle 3. Bebeğimi doğurduM üçünü de Nil hanımda doğum yaptım
zamloss123 AysegL89__ alamıyorum alamıyorum doğum yapmak istediğim doktora aylardır gidemiyorum fakültede olduğu için talep de oluşturamıyorum anca şehir hastanesinde ayda yılda bir açılıyor onu talep oluşturdum öyle aldım uyuşmazlık iğnesi vakti geldi o yüzden mecburen başka doktora gidiyorum. Selçuk tıpta ayşegül kebapçılara gidiyordum çok iyi bir doktor şehir hastanesinde melike geyik baymana gittim çok ilgili değildi siz hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz
AysegL89__ zamloss123 Ben artık hep alabiliyorum saat tam 16.00 a alarmı kuruyorum alarm çalınca hemen mhrs de randevar açılıyor ve istediğim doktora alabiliyorum
AysegL89__ zamloss123 Şehir hastanesinden halime göktepe ye aliyorum kendisi iyi bir doktor kibar naif
Morningstar zamloss123 tercih edilen doktora bağlı bu durum iki üç doktor var randevu zor bulunan ama geri kalana çok rahat sıra bulunuyor