Mine321 ( Makromeroom )intagram sayfasından sipariş veren var mi kızlar ? İnstagramdan pek sipariş vermiyorum o yüzden sormak istedim 🌻
RumeysaNur34 Mine321 orayı bilmşyorum ama lina. Artss sayfasını tavsiye ederim canım 50 adet sipariş verdim vaktinde kargo çıkardı vaktinde geldi 🙏
Shlshss Mine321 bende o sayfayı bilmiyorum ama @makromelidusler sayfasına yaptırdım çok memnun kaldım
Cicilibicili Mine321 ben daha yeni kuzeyhediye sayfasında yaptırdım. Hem fiyat olarak uygundu hem de çok ilgili çok memnun kaldım
Alpmom__ Mine321 tavsiyem dolap hesabında 1.5 2 liraya yapanlar var. Etiketini, jelatini siz halledin daha uyguna gelir
Mine321 RumeysaNur34 Shlshss Cicilibicili Teşekkür ederim kızlar sakıncası yoksa ne kadara yaptırdınız öğrenebilir miyim ? bi haftadır araştırıyorum ya fazla pahalı oluyor yada sayfaya ısınamıyorum kaldık öyle 😂
RumeysaNur34 Mine321 ben kampanya da denk gelmiştim canım ama yine bir sor istersen belki artmıştır şimdi yalan olmasın 😊
Cicilibicili Mine321 6 liraydı benimki gökkuşağı makrome anahtarlık. Ucu kanca ve halka fiyatı değişiyordu. Halka olan 5 küsürdü diye hatırlıyorum.