Ebubekir Arkadaşlar gebelikte maden suyu tüketimiyle alakalı bi bilgisi olan var mı ben gaz sıkıntısından dolayı her gün içiyorum doktora da sormayı her seferinde unutuyorum bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi😊
Babyborn Ebubekir sade maden suyunun hiçbir zararı yok. Hatta faydası bile var canım rahatlıkla içebilirsin
pamuk_anne Ebubekir tüketilebilir diye biliyorum, hattâ içindeki minerallerden ötürü tavsiye bile ediliyor.
Mavi20 Ebubekir doktorum bana günde 2 kez Türk kahvesiyle tüket sakinleştirir rahatlatır demişti. Bebeğe de kilo aldırıyor. Geçen bi yerde okudum düzenli soda içen annelerin bebeklerinde gaz sorunu da olmuyormuş. 😇
Edaaaaa Ebubekir cok fydali mutlka gunde bi tne ic hmileligm boynca ictm hr gun 32 hftalgz su an boyu uzunms msallah oglumn sut flnda pk icmemstm babasiyla bnm boym o kdrda uzun olmmsna rgmen doktr uzun dynce sasrdm
Gonul35 Ben gunde 1 tane sade soda icmenin faydal8 oldugunu ve bebege kilo yaptığını okumustum bircok gruptA
Mavi20 Esenuygurr sade sodanın içine kendiniz sıkabilirsiniz bende limonla içiyorum. Ama hazır limonlu soda da şeker olduğu için önerilmiyor.
mrymdnr Esenuygurr bende sizin gibiyim sade içemiyorum içine limon sıkıyorum bir sakıncası yoktur diye düşünüyorum ama
Ebubekir Ben de her gün rahat bi tane içiyorum ve sade içiyorum teşekkür ederim Herkese 😊 Merak ettim bilmediğim için ilk gebeliğim acemiyim yani😌
Byncdii Ebubekir canım ben ilk zamanlar hergün içiyordum ama sonra biraz ara verdim ara ara içiyorum bir zararı olmadığını biliyorum gönül rahatlığıyla içebilirsin :)
goksum Mavi20 ben de öyle duymuştum ilk gebeliğimde düzenli tükettim gelelim sonuca oğlum kolikti 9ay boyunca ağladı diğer faydaları vardır mutlaka ama gaz konusunda denedim gördüm bilginiz olsun
Byncdii Mavi20 çok haklısınız bende limondan küçük bir dilim kesip sade sodanin içine atıyorum hiçbir problem olmuyor çokta rahat icebiliyorum :)
Byncdii Mavi20 ahhh canım çok teşekkürler ictigimiz sodaların bebislerimize kilo aldırması dileğiyle 😄😄😄😄 sizede şifa bebisinize kilo olsun insallah 😊😊😊🌷🌷🌷
Nuraypazarlioglu Edaaaaa bizimde oyle dedi doktor maden suyundan mı kaynakliynis acab? Maden suyu ve muz tüketirdim ben hergun
Betultaskin Ebubekir hamileliğin başından beri çok fazla mide sorunu yaşayan biriyim doktorum günde 3 taneye kadar içebilirsin bi sakıncası Yok diyor ☺️
Ebruliii Türk kahvesi hamilelikte zArarlı diyolar ne kadar dogru acaba bende her defasında doktora sormayı unutuyorum
Byncdii Ebruliii canım benim doktorum içersen günde 1 fincan yeterli fazla içme dedi ama ben haftada 1 kere içiyorum bazen 15 günde 1'e bile çıkabiliyor kahve ve çayda kafein olduğu için çok önermiyor doktorlar 🤗🤗🙏🙏
Ebruliii Byncdii randevu günümü sabırsızlıkla bekliyorum zaten gidince heyecandan unutmazsam yine sorarım😂😘
mac Ebubekir magnezyum açısından cok faydalı👍Süper muhakkak için ilerde içmeyenlerde magnezyum eksikliğinden kasılmalar ağrılar oluyor