Emine_eymen Twinkle yok cnm ben ayrıntılı için randevuyu sordurdum randevuyu hangi doktora vermişler onu sordurdum
Twinkle Annekuzusu_0 valla dedim gibi 3 lu tarama yaprirana kadar banada her gittimde kendi verdi artik hafta buyuk diyemi vermiyor kendiliginden yoksa kisitlamami geldi bilmiyorum dedim gibi vermedinde bende istemedim hic verirmisiniz diye belki verirdi
Minnaksercecik Twinkle şuan 17 haftalık ama 20 ve 23 hafta arası detaylı ultrason yani o Aralık’ta gitsem girerim diye düşündüm
Twinkle Minnaksercecik bence riske atmadan cebeci tip fakultesine gidip kayit acin oranin detaylisi daha iyi 20 dk bakiyorlar en az ama 19 haftadan sonra kabul etmiyor hasta sehir hastanesinede 1 2 gun icinde gidip randevu icin sansinizi deneyebilirsiniz cok beklemeyin
Twinkle Minnaksercecik cebeeci tip fakultesi 19 dan sonra kabul etmiyor sehir hastanesi kabul ediyor ama detayliyi haftan gec diye vermeyebilir rica ederim
Twinkle Minnaksercecik cebeci icin internetten yada hastaneye ait telefon var tam 8 de randevu icin araman yada internetten bakman lazim mhrs de yok orajin randevusu
Twinkle Annekuzusu_0 sen benim gibi unutma iste kirmaz verir mamak su tip merkezi muane ucreti 85 lira esinle beraber git gorsun oda fiyati uygun zam gelmediyse enn son 85 di i