Cidella Minaliy benim 16 tane toplandı hepsi de döllendi ama 4.gune ya da 5.gune gelebilen 8 taneydi. 2 tanesi transfer edildi biri tuttu biri tutmadı. 6 tane daha embriyomuz var dondurulmuş☺️
Suzan-mustafa55 Minaliy biziz 10 tane yumurta toplanıp 8 tane kalmıştı 2 tanesini yerleştirdiler 6 taneyi dondurttum 1 tutmadı biri rabbim bağışlarsa benimle gün sayıyoruz çıkmak için kuzumla
Tomrishatun Minaliy 6 adet çıkmıştı 3 tanesi hiç işleme alınmadı 3 tanesi alındı 2 tanesi 3gun 1 kalite oldu transfer oldu 2 taneside tutmadı az olduğu için 5 güne gitmedi doktor
Babysharkk 5 tane toplandı, bir tanesi olgun çıktı, bir tanesi laboratuarda olgunlaştı, toplamda iki embriyo oldu:) ikisi de birinci kaliteydi
Babysharkk Minaliy canım çok şanslısın bol bol yumurta olmuş için ferah olabilir bu noktada, inşallah güzel haberlerini alırız
Minaliy Cidella ne güzel tutmuş maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah benimkide sağlıkla tutar.
Eminemalinnn Benim de bugün 16 tane toplandı. Gün gün takip edilecek. Yumurta toplama sonrası şişkinlik oldu mu sizde de bir de clexane yazdı doktorum sizde ne gibi durumlar oldu? İlk tüp bebek serüvenim umarım olumlu sonuç alırız
Minaliy Eminemalinnn benimde ilk denemem bu şuan hafif şişkinlik var bana da antibiyotik yazdı azitro.
Eminemalinnn Minaliy bana monodoks yazdı o da mideyi harap ediyor korktum normal mi diye tşk ederim 🙏 kabız olmuşum bir de çıksam rahatlarım 😂
Deletedmom_33 Minaliy 18 tane toplandı, 17 tanesi işleme alındı, 5.gune 4 tane ulaştı. 2 iyi w worta kaliteli. Şuan orta kaliteli olanlar kaldı