_anne- Denise0122 Normal canım benimde 7 haftalık daha görmedim bebeği salı günü gideceğim inşallah görünür.
melekzehra Denise0122 bnde 6+3 günlük hamileyim dün kese gözüktü 10 gün sonra tekrar gel dedi kalp atışını duyacaz dedi
Ffnur Denise0122 bnde 5+4 cnm sadece bnmde kese gorundu iki hafta snra hem bebegi hem kalp atisi duyariz dedi baklm ay sonu gitcm ins görünür
Elayvzz Ffnur benim de 5+3 canım sadece kese gördük 14 mm di sizin kese kaç mm bide içinde yolk var mıydı
Ffnur Elayvzz kesem 6mm cikti cnm yolkla ilgili bisy demedi suan bos gorunmuyor dedi iki hafta sonra bakcak bakalm ins goruruz cnm
Ravza16 Denise0122 bende 4 haftalıkken kese göründü şuan 6+5 haftalığım bugün kontrolüm vardı yeni bebeği gördük 10 haftalıga kadar kesenin içi boş görünebiliyormuş
moom222 Ravza16 cnm on haftaya kadar kesenin ici boş görünmesi imkansız ben onuncu haftadan gidiyorum bebeğim büyümüş ve kolları ayakları çıkmış artık hareket ediyor
Zeynepp_ Benimde daha yeni göründü daha 4 veya 5 haftalık dedi doktor kese de yolkta göründü salı günü bebek görünecek mi onun için gidicem