24 yaşındayım 2. Çocuğu çok istiyordum. Eşim izne geldiğinde hemen nasip oldu. Çok mutluyduk ama sürekli miğdem bulanıyor başım dönüyor arada vücudumda değişik yaralar kaşıntılar olmaya başladı sürekli yatıyorum ayakta duramıyorum biri koluma dokunsa taş koydu sanıyorum. hamilelikten diye düşündüm. 2 hafta önce bebeğimin durumunu öğrenmek için hastaneye gittim doktor kalp hastası olduğum için daha üst düzey bi hastaneye gitmemi önerdi ama kan ve idrar tahlili yapıldı. Bende ilk kızımda olduğu gibi hastaneler beni kabul etmeyecek yaşımın küçük olmasından kalpten felan diye düşündüm. Sonra e- nabızdan sonuçlarımın hep kötü çıktığını görünce aile hekimimin önerisiyle dahiliyeye gittim. Daha detaylı kan ve idrar tahlili yapıldı. 2 gün önce de böbrek kanseri olduğumu öğrendim :( eşim görevde hala söyleyemedim bişey olur diye sadece böbreklerimde bi sorun olduğunu düşünüyor. ONu bile fazla kafasına takıyor. Pazartesi tekrar hastaneye gideceğim MR ürografi felan çekilecek kaçıncı evrede olduğumu öğreneceğim. Bebeğime ne olacağını.. dualarınızı bekliyorum hanımlar.