Minimommy Ayy 41. Haftaya girdik ve ben hâlâ hamileyim 😅derken azıcık bir leke geldi. Ne yapalım bekleyelim mi sizce, sancı, su, kasılma vs yok 🙈
Belacivciv Minimommy Nişan olduğuna eminseniz sancınız başlamadan gitmeyin bence boşuna gitmiş olursunuz 🙃
gamzebngaa_dmr Minimommy Gitmeyin ben öyle bir hata yaptım nişanda geldi suyumda geldi gittim gece saat 2 gibi sabaha kadar bir odada tek başıma kaldım gelen giden yoktu sabah mesai saati gelip baktılar açılman yok diyip gittiler en son saat 12 geldiler 5 cm açılma var dediler doğumhaneye aldılar suni sancı istemiyorum demiştim ona rağmen vermişler hemşire sonradan söyledi ölümden beter bişey kendi sancım daha iyiydi sancıların 5 dakikada bir olmadan gitme valla ondan öncesi hep eziyet en azından evin sıcak gezersin istediğin herşey elinin altında ben o soğukta yerelere yatıyordum kivranmaktan oldum bir dahaki doğumumda ALLAH nasip ederse arabada doğum yapacagimi bilsem erken gitmem 🤦🏼♀️
Amineninannesiii Doktorum nişan gelince hemen gelmene gerek yok sancını bekle su gelirse hemen gel demişti
Minimommy Dimi bence de, bekleyeyim🐣 ay çok heyecanlı🙈 Sizlere güzel cevaplar yazarım inşallah en kısa zamanda. Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏🏻
gamzebngaa_dmr Minimommy Bekleyin benimde saat 8 gibi nisanim geldi gece yarısı sancım başladı 5 6 saat var yani