Dilber98 Merhaba kizlar dün ve ondan önce ki gün çatlatma iğnesi oldum fakat yumurtamın çatlamadığını hiss ediyorum ne yapmalıyım???
minigiminannesi03 Dilber98 ben dün catlatma iğnesi ve aşılama oldu kasiklarimda acayip batma var çok fazla ağrısı oluyor bolca dinleniyorum
SeldaS Dilber98 3 günü eşinle iyi değerlendir banyo yapma hemen. Hemen kalma yatakta kal eşin ayaklarını yukarı kaldırsın tutsun canım 🌼
Susu_09 Dilber98 vuruldugum gün ve ertesi gün bayağı karın ağrısı ve bel ağrısı kasık ağrısı yapmıştı bende akıntı seffaflasiyor catladiginda
Dilber98 Snglseyma Rabbim isteyen her kese nasib etsin🤲🏻Beklemek çok zor gerçekten.Bende çatlama sorunu var bir türlü çatlamıyor yumurtam çatlatma iğnesi bile çatlatmıyor
Snglseyma Dilber98 bi akrabamında öyleymiş bana dedi adetlyken soğan suyuna başla çatlar dyr havuç ye dyr günlük 2 havuç yiym soğan suyuda adetylken denycm çok övyolar
Papatyam41 Dilber98 Benim çatlatma iğnesinde 8. günüm kasık ağrım çok fazla. Ilk 3 gün ilişki dedi doktor 15. gün de test yap dedi. Ilk defa igne oldum. Inşallah güzel sonuçlar alırız