Less58 Arkadaşlar 23+6 yım normalde göbeğimin hareket ettiğini falan görüyordum ama şu 2 gündür pek bişey hissetmiyorum bazen kasıklarımda bişey hissediyorum ama emin olamıyorum napmalıyım korku altındayım
deletedmom87894 Less58 bu haftalarda düzenli hareket etmiyor cnm bende 24. Me girdim arar ara hissediyorum bence sıkıntı yok
Suzan-mustafa55 Less58 kuzum korkma bu haftalarda uyku daha ağır basıyormuş 26 den sonra normale dönüyor benimde öyleydi simli kuzum yaylı kanepede zıplar gibi hiç durmuyor maşallah
Less58 deletedmom87894 ilişkiden sonra sağ tarafım sancıyor ilişkiye giriyorum diye oluyor olabilir mi
gizzzy35 deletedmom87894 Bende 24 oldum çok hissetmiyorum. Korkuyorum herkesi okuyorum şöyle tekme attı böyle uyandırdı bu haftalarda. Yani üzülüyorum birşey mi oldu diye panik yapıyorum
deletedmom87894 Less58 sanmıyorum cnm detaylıda bakan doktorum suyun çok çok iyi o yüzden hissetmeyebilirsin demişti bu haftalarda
Less58 gizzzy35 hiç mi hissetmiyorsun veya hissettiğin şeyler ne bide kilolu olanlar çok hissetmiyormuş canım benim de biraz kilom var
gizzzy35 Less58 Hiç değil arada pıt pıt ama düzenli değil. Yani yazanları görünce insanın morali bozuluyor. Bende kilolu değilim 🙏
Less58 gizzzy35 her kadınınki farklı oluyor moralini bozma mesela ben 24 haftalık olmama rağmen 18 haftalık arkadaşımın karnı kocaman