zeynnn5441 Merhaba arkadaşlar 23 haftalık hamileyim sarı akıntı oluyor bende doktor normal dedi kasinti yoksa dedi hafif islaniyo akıntı da oluyo sari bu aminyon sıvısı falan değildir dimi hamilelikte akinti olur derlerdi de inanmazdim😒😒😒😒
zeynnn5441 zeynnn5441 Ağrı sızı falan yok yani akıntı geliyordu hep zaten de peçete koyuyorum mesela baktım az once nemleniyo akıntı mi bu sizce
Funday35 zeynnn5441 Suyun değil canım akıntın geliyor bebeğin suyu sefaf renksiz kokusuz olur ama enfeksiyon varsa sarı akıntı olur tahlil verdin mi ? Birde sık sık iç çamaşırı degistir sabun tozu ile yoka tek at çamaşırlarını makinaya ve ütüle
ipekveatlas hayır sanmıyorum amniyon sıvısı renksiz oluyo bildğim kadarıyla. ben 24+5 aynı sarı kaşıntısız kokusuz akıntı var bende minik bi enfeksiyon var ama doktor bol suyla geçer dedi
ipekveatlas ben de hep peçete koyuyorum bakmak için nemleniyo ve sarıysa zaten akıntıdır bu bazen beyaz da oluyo
ipekveatlas zeynnn5441 benim de hep cisim varmıs gibi hissiyatım oluyodu. tesadüfen yapıldı idrar tahlili ve minik bi enfeksiyon var dedi doktor. senin de olabilir canım ama bu ciddi bisey değil tek kullanımlık saşe antibiyotik kullandım şimdi geçti gibi zaten sürekli cisim gelmiyo.. sen de bi idrarına bakılmasını iste doktorundan enfeksiyon çıkarsa kullanırsın o ilaçtan geçer hamilelikte kullanılabiliyor eczacıyım
zeynnn5441 Funday35 Doktor bakti muayene etti ama dediki kaşıntı yoksa bu kadar mantar her hamile de olur dedi ilaç vermedi. Peçete koyuyorum ya sadece nemleniyor sanki ilişki sonrası normaldir belkide öyle akıntı gelmesi bilemedim 😐 aklıma nerden geldiyse amniyon sivisi ☹
Funday35 zeynnn5441 İlişki sonrası mı geldi canım ? Bu bende senin gibiyim m.etme bı ara sulu akıntım vardı çok amniyon sıvısı sandım değilmiş her hamilelikte olurmuş hormonlardan dolayı dedi doktorum 🤭
zeynnn5441 Funday35 Evet bugun ilişki oldu yanlışlıkla içeri boşaldi eşim çok çok az acaba ondan mı ki kusura bakmayın anlatıyorum böyle ama 🙄
Funday35 zeynnn5441 Estağfurullah olabilir ondan da canım birde ilişki olurken korunmasız olmaması gerekiyor enfeksiyon kapabilirsiniz
Funday35 zeynnn5441 Ayaklarını belini hep sıcak tut birde ilişkide kondom kullanın canım üşütüncede olur