ezgi0901 Tglove ben euthyrox kullanıyorum canım gebelik öncesinden de tiroid hastasıyım onu kullanıyordum doktorum aynen devam ettirdi
baby_mama Tglove benim de ilk tahlilde 5 ti ama bir şey kullanmadım doktor ilk zamanlar hafif yüksek olması normal dedi, daha sonra düştü zaten. Size doktor mu dedi kullan diye 🤔
Hilal-95 baby_mama kullanmadan nasıl düştü kız ben 2 kez düşük yaşadım tsh yüznden 4.22 cıktı hemen basladım eutrox emzırırkende kullanıyorm hala çok önemki bu troid olayı kuzum
baby_mama Hilal-95 valla bilemiyorum doktor ilk zamanlar hafif yüksek olması normal, gereksiz ilaç kullanmayalım dedi hiç kullanmadım, 3. ayda kontrolde düşmüştü. Şu an oğlum kucağımda 7 aylık 😂
Hilal-95 baby_mama maşşallah vallahı iyi şans bn daha gebelık testı yapmadan ilaca baslattı ama düşük yaşadım ben oyuzden demekkı bünyeyle alakalı belkı maşallah şuan bnmkı de 2 aylıı teyzesi🙏🏻🥰 ama ben halla kullanıyorum ilacı bide kolay zayıflatıyo işime geldı🤣
baby_mama Hilal-95 sizin daha önce kaybınız olduğu için önlem almış doktorunuz demek ki, Allah bağışlasın 😊
babygeldi Benimde tiroidlerim hep yüksektir uzun süre ilaç kullanmıştım hamilelik öncesi düzene girmişti normaldi şimdi hamilelikte tekrar yüksek çıktı dahiliyeye gittim levotiron 25mg verdi bana ve haftanın 4 günü iç sadece dedi