Damli minikbebegim19 bundan sonra instagramdan bir şey alır mıyım ay 😤 lc ve trendyolun gözünü seveyim
Melek__55 Pat pat diye bir uygulama var yurt dışında oranın ürünleri bunlar bende yurt dışından sipariş vermiştim geldi aynıları hata burda çok kişi aldı demeki o sayfadan alıp sahte hesap açmışlar
Damli Seymaben akıllanması için bir işlem yapılması lazım benim kocamın o zor kazancını bunlara yedirmiycem sonuna kadar ugrascam garibim ne şartlarda çalışıyor yeri geliyor aylarca uzak kalıyoruz görevinden dolayı pislikler isterse on yıl sürsün pazartesi ilk işim mahkemeye vermek olacak
Esrabozkurtt Damli sayfanın dolandırıcı olduğu belli keşke ilk bi yorumlara etiketlendiniz gönderilere baksaydınız ☺️ Ben instagram üzerinden bir şey almadan Google şikayet vara bakıyorum eğer bir tane Bile şikayet varsa almıyorum sizde öyle yapabilirsiniz
Damli Esrabozkurtt teşekkür ederim hiç instagramdan almadığım İÇİN bilmiyordum bundan sonrada söyle yaparım
BirPatiSever Damli şikayet ettim. Sizde dolandiricisayfalariifsa diye bi sayfa var oraya bildirebilirsiniz. İfşa olsun pislikler