Esiiraaa Merhaba arkadaşlar. 5 haftalık hamileyim influenza oldum. Doktorum antibiyotik başlamamı istedi bugün içtim bir tane ama korkuyorum. 🥺 Gebeliğin ilk aylarında antibiyotik kullanan var mı? Bir şey olur mu acaba?
minikbebegim19 Esiiraaa ben 2. Ayda enfeksiyonum için antibiyotik kullanmıştım içim rahat etmedi yinede araştrdm hamilelerin kullanabildigi Bir ilaçtı içtim o yüzden
Asel2520 Esiiraaa hamileliğimin 3. Ayında 2 kutu bitirdim maalesef enfeksiyondan inşallah bir sorun olmaz
Carriebradshow Esiiraaa 3. Ayımda bir kutu kullandım. Dişim apse yapmıştı. Doktorum bebek için vücuttaki bir enfeksiyon, antibiyotikten çok daha fazla zararlı. Rahatlıkla kullan, bebek için korkup kullanmayanlar aslında daha çok zarar veriyor demişti.
Esiiraaa Benimde öyle ancak içim yine de rahat etmiyor ama içiyorum 😔 doktorum illa içmen gerekiyor dedi. İçmemek için baya konuştum ama..
Guncem Bende bakteri yuksek çıkmıştı. Doktorum antibiyotik kullanmamı uygun gormedi ilk 3 ay vermem demisti. Doktorlar kar zarar hesabi yapip en uygunu tavsiye ediyor. Bence guvenmekten baska yol yok. Benim de icimde hep acaba enfeksiyon ne alemde korkusu kaldi. Hic bir sikayetim yok diye teselli ediyorum kendimi.
irem-Dora Asel2520 Merhaba, ben de aynı şeyi yaşıyorum şu an. Kan değerimde enfeksiyon görünüyor ama herhangi bir şikayetim yok. Buna rağmen doktorum antibiyotik önerdi, sırf CRP ve lökosit düşsün diye. Sizde işe yaradı mı antibiyotik?
irem-Dora Asel2520 benim CRP 9.28 de lökosit yükselip duruyor. İlk üç ayda değilim Allah’tan kullancam bakalım sadece sebebini bilmemek canımı sıkıyor. Size de geçmiş olsun bu arada
Asel2520 irem-Dora bende boğaz ağrısı öksürük olunca o tetikliyor sanki sağolun sizede geçmiş olsun 😊