BRCgl Rabbim yardımcın olsun 🤲🏻 Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Çok heyecanlandım.Burdan herkesi Doğuma uğurlamak ne duygusal.Çok güzel sıcacık bir aile ortamı🌸
iki_tospik_annesii BRCgl Amin cnm inşallah 🙏♥️ Rabbim herkesi bir avazda kurtarsın inşallah 🙏 saglıkla gelsin minikler 😍😍😍
Buket_dadas iki_tospik_annesii kuzum kendini sık idrar esiyorken hani onu tutmaya calısıyormusuz gibi yap eyer durdura bilşrsen o an kesiliyorsa o su gibi sey idrardur ama yok deilse doktora görün muhakkak
Miranmiray iki_tospik_annesii ayy canım benim rabbim yardımcın olsun inşallah dogurda gel bakem😍😍😍❤️❤️
Miranmiray iki_tospik_annesii hadi inşallah canım öğleden beri sancılarım var bende bekliyorum eşimle tetiklesin diye afedersin ilişkiye de girdim şuan 7 dk da bir sancı geliyor ama yine dayanamayacak gibi değil adet ağrısının bir üstü gibi banada dua et canım inşallah bende sabaha kadar dogururum❤️❤️
Buket_dadas iki_tospik_annesii rabim hayırlı dogumlar nasip etsin insallah bi nesefte gülğm sanırım bende hstaneye gidicem kasılmalarım ve agrım var benimde 38+3 adım atamıyorum resmen ve sık kontorle alınmıstım kontorlüm oldugu halde gidemedim cenaze yüzünden suandada ölüyorum resmen ya haber dar et kuzum normal dogumu
Miranmiray iki_tospik_annesii hadi inşallah canım sancılar siklassin diye bekliyorum seni ne zaman alacaklar