iki_tospik_annesii Kızlar 37+6 günlük hamileyim dün geceden beli iç çamaşırım ıslanıyor gezdiğim yerde afedersiniz sanki altıma yapıyormuşum gibi oluyorum sizde su mu yoksa idrar mı kaçırıyorum anlamadım ? Ne olabilir
Unlukacar iki_tospik_annesii canım su şeffaf ve kokusuz olur onun dışında bacaklarından istemsizce süzülür
glsm_kr8383 iki_tospik_annesii Bende 37 haftalığım sabahtan beri sızıyo ama idrar değil ona eminim de akıntı mı diye düşünüyorum ayağa kalkmak istemiyorum oradan geliyo bi şeyler
startown iki_tospik_annesii hemen doktoruna haber verip kontrole gtmelisin.Suda olabilşr idrarda ama bunu ayırt etmenin tek yolu doktor kontrolü.Geçmiş olsun 🥰
iki_tospik_annesii Unlukacar Koku falan yok cnm bacaklarıma kadar inmedi şuana kadar sadece çamaşırım ıslanıyor Doktorumu aradım ama yokmuş hastanede
Unlukacar iki_tospik_annesii senin sızıntı şeklinde olabilir eczanede tursul kağıt dı sanırım ondan al canım onunla su ise ayrıştırıyor
iki_tospik_annesii glsm_kr8383 Benimde dün geceden beli war cnm ama üstüm ıslanırsak kadar degil sadcee çamaşırım ıslanıyor o kadar
iki_tospik_annesii Deletedmom_30 Gidicem şimdi acilden sancılarım da başladı Azizinannesi2 Durubebegim Crnasm2611- Deletedmom_7156 Akrepbebek yigitegenin_annesi1 Ayseroza Bebiscann Bebiscann
Durubebegim iki_tospik_annesii Canım benimde doğuma yakın iççamaşırımda hep islaklık oluyor du Ama sebebini bilmiyordum
Crnasm2611- iki_tospik_annesii muhtemelen suyunuz sızıyor ve direk acile gitsin eğer su gelmeye başladıysa Enfeksiyon oluşmaması için hemen bi iğne yapıyorlar
Ayseroza VAjinal mantar varsa ondan kaynaklı olabilir benim 27. Haftada olmuştu doktor mantardan kaynaklı dedi