Asellinannesi0 Kızlar sürekli kaşınıyorum sanki sırtımda birsey var ısırıyor gibi gece bile rahatsız ediyor 12 + 3 deyim neden acaba çok aşırı şekilde kaşınıyorum varmi başına gelen önerisi olan
Nihanus Asellinannesi0 karaciğer enzimlerinize baktırmanızı tavsiye ederim arayı hiç açmadan doktorunuza bir danışın isterseniz
Nihanus Asellinannesi0 döküntü var mı vücudunuzun her yerinde mi kaşıntı? Çok ciddi bir kaşıntı ise döküntü yoksa ve vücudunuzun bir yeri değil bir kaç bölgede devam ediyorsa haftanız erken aslında ama siz genede bence 20sinş beklemeyin en azından bir yazın doktorunuza arayın. Kolestazdan korkulur genelikte kaşıntı durumunda
Asellinannesi0 Nihanus heryerimde sayılır sırt kol bacaklar karin boyun çok sıklasmaya başladı döküntü yok ama ben sürekli kasidigim için biraz soyuluyor gibi ama çok kurudu cildim
Nihanus Asellinannesi0 valla o zaman şöyle söyleyeyim ben yerinizde olsam en geç pazartesi doktordaydım bir enzim sorunu varsa erken saptanması çok önemli
Asellinannesi0 Nihanus çok teşekkür ederim canım sırtımda da ağrı var gece uyuyamadım kaşıntı çok azdı ama artiyo gibi araştırdım dediğin gibi kötü bi durum olabilirmiş pazartesiyi beklemeli miyim acile gitsem bi faydası olurmu şuan çok endişeliyim