hayat_23 Bu ayda umudumuz tavan 🌸 Bu postta zaman geçsin yoksa geçmiyor😅😜 Durumlar nasıl? Azcık kaldı ama zaman geçmez 🌸Bebisler sıkıca tutulmuştur umarım.
Snglseyma gunesligun çk erken yapmadn mı snce brz bekle cnm geçen ayda benle sn beraber bakmştk sn bndn önce negtf gördn snra ben
gunesligun hayat_23 6 gün var. Kaset test yaptım. Burda gördüm kaç kişi. 6-8-10 gün kalımj çıkmış. Bende deneyim dedim ama sonç hüsran oldu😫
gunesligun Snglseyma yaaa bana bakma. İki ayda yumurtlama günü ilşki olmadı. Zaten umudum yok. Önden önden yapıyrm😁
Snglseyma gunesligun hadi ya eşin mi yktu benmde yumurtlama görnyo ama hüsran olack bu ay çatlama iğnesi fayda etmedi snki belirltri hç yk😂 sendenim bende okdr çk saldım ki dün eşim diyor doktor bugün içnde ilşki demş ddm aman ztn iğne olumsz gbi gülüyor bana
gunesligun hayat_23 6 günden emin değilm ama 3 gün kalımı kesin çıkuyr benim. Salı günü bi daha yaparım. Fakt yumurtlamadan çok önce ilişki oldu ondan umudum yok.
gunesligun hayat_23 nasip nasip. Benim daha var bence. Çok da hazr değilm. O yüzden tam yumutlamada yapmadım. kilo aldm. Diyetteyim
Hayal95 hayat_23 Ben belirtilere pek inanmıyorum canım bir düşüğüm var onda da aynı adet belirtim vardı hatta olmadı yine demiştim ama hamileydim ..İnşallah bu ay bebek vardır hepimizin
gunesligun Snglseyma yumrtlama zamanı olursa olur diyrm. Adet yaklaşınca tü keşke iyi takip etseydim yumurtlamada da yapsaydm diyrm😅 Birz kararszm hamilelik zamanında o yüzden