VVV41 15 haftalığım iki günden beri yanma sızlama baskı ve ara ara batma ufak tefek sancı girer gibi oluyor. Omurilik ve bel ağrısı eşliğinde . Vajinadan da enfeksiyona bağlı ufak ufak beyaz ve sarı tortular geliyor. Bu şikayetler sizde de oldu mu 😕😕😕
ikizlerimveannesi VVV41 aynı şikayetler bu ara bende de var 17 haftalığım birkaç gündür göbeğim birden büyüdü ben de büyümeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum 🤔 akıntım çok fazla ama normaldir herhalde 🤷♀️
Arnelia ikizlerimveannesi yok cnm o mantar karşınızda artık büyüdüğünde dolayı gerilio ve gaz şişkin hissediosn bsolmz allahin iznyle
Ebruliii Bende 11 haftalıgım aynı şikayet bendede var normal heralde bu aylarda bebek büyümesinden kaynaklanabilir
hayathayal Bende 16+5 im. Ara ara sanci bendede oluyor. Akinti yogunlugu var. Ama karin agrisi da vardi bende. Doktorum yine tedbir olarak idrar testi yaptırdı.
VVV41 Bilmiyorum biraz önce vajinal duş yaptım umarım iyi gelir sadece enfeksiyondur inşallah . Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah 🙏🙏🙏