Alpmom__ ebrusngl bizde 8+0 olduk. Bulantı falan yaşamadım rahatım sadece aşırı halsizim onun dışında kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum rahat geçtiği için bakaacağız artık ☺️
ebrusngl Alpmom__ Şanslısın canım benimde halsizlik değilde hep uyuma isteğim var valla uyuya uyuya günleri sapıttım artık 😀
ebrusngl ebruapts Bende hep öyleyim canım elimden gelse eve ultrason makinası alıp hergün bebeğe bakıcam gerçekten bu psikoloji çok kötü bişey
ebruapts ebrusngl kesinlikle haklısın canım ben bi ara araştırma da yaptım satılıyor mu diye eşim benimle dalga geçiyordu 😂
ebrusngl Nurdanb Akıntı için progestan kullanıyorum canım doktor normal dedi valla keşke ultrason cihazları ucuz olsada hepimizin evinde bi tane bulunsa hergün bebişlerimize bakardık ne güzel olurdu 🤗
ebrusngl Berfi Amin canım evet bazılarının hiç bulantısı olmuyor benim bulantım azalacağına dahada arttı ama olsun yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsunda ben bütün bulantılara razıyım 🤲🥰
ebrusngl ebruapts Aslında cep telefonuna bağlanan küçük ultrason cihazları varmış ama çok pahalılar yani ucuz olsa koşa koşa gidip alıcam annelik içgüdüsü işte her an aklımız onda 🤗