tugurs Kızlar bir yerde okumuştum hamilelikte ayve yenirse bebek gamzeli olur diye deneyen var mı acaba 😂
Nurr122 tugurs maalesef yapmıyor bacım ilk kızımda resmen bahçedeki ağacın birini ben yedim ama yok olmayinca olmuyo 😂😂
alonee tugurs yok yok annem bana hamileyken çok yemiş yanağımda mini minnacık var ama belli belirsiz ayvayla alakası olsaydı belli olurdu bence
Sinem09876 İşk 3 ay yenilince oluyor diye biliyorum ilk kızımda Yedim oldu diğerlerinde yemedim yok ama ilk 3 ay diye biliyorum
CansuDRY tugurs Kızımda olmuştu. Çok ayva yedim. İki tane gamzesi var. Ha, bu hurafelere inanıyor muyum? Hayır. Ama yine de çok yedim ve gamzeli bir kızım var. İsteyen inansın.😁
Merveddd Gamzeyi bilmiyorum ama bir hadis vardı ; zamanında bir kavmin cocukları cok çirkin doğuyormuş bu durumu gelip peygamber efendimize söylemişler oda söyleyin onlara ‘hamilelikte ayva yesinler buyurmuş’ yani bebişleri güzelleştirdiği doğru 🙂
miranbeyinmothersi tugurs ayva bebeği güzelleştirir gamze yapar diyorlar ama ben hiç ama hiç yemedim hamileyim ama gamzelinolsun istiyorum 💙
momiesbabies tugurs yaptım ama olmadı. ilk çıkan ayvayla yaparsan oluyormuş buldum yaptım ama malesef. 😬😅 kimide diyoki ayvayı ağaçtan çalıcakmışsın öyle olurmuş falan
Sulesaglam tugurs gamze yapar mı bilmem ama mide bulantisina çok iyi geliyo öğrendiğimden beri kaç kilo ayva yemisimdir 😀