fnrrbyrk 36.haftadayım sezeryan istiyorum ilk doğumum tarihi kendimiz belirleyebiliyor muyuz yoksa tarihi doktor mu belirliyor sancı başlamadan sezeryan olabiliyor muyuz?
Melek-inci11 fnrrbyrk ben 4 kez sezeryan oldum Kaçıncı sezeryanın olucak öncelikle bu önemli İlk sezeryan tarihini bebek belirler ikinci sezeryan 39 haftada olur sıkıntı yoksa ikiden sonrası riskli kabul gördüğü için 37 38 de alına bilir
Aslaninannesi01 fnrrbyrk doktorum 38+6 da alacaktı ama oğlum dayanamadı suyum gelince 38+3 doğdu durumunuza bağlı olarak değişiyor ama genelde 38 39. Haftada alıyorlar
Busradzn İlk dogumunuz mu ilkinde sancı cekmıstım 36+6 kızım gelmek ıstemıstı 😍 ama suan ıkıncıye hamıleyım umarım tam sezeryan gununde gelır 38 hafta dıe bılıyorm
nec5139 Bebeğin gelişimine göre, doktor belirliyor daha çok 39. Hafta yada gerekliyse daha önce ama doktor belirliyor diye biliyorum ben ilk doğumda 39. Haftada sezaryen olmuştum.
Arzukeskin Benim 38+5 de doktorumla belirlemiştik çünkü o sıra çok artış vardı covidde 2020 Kasım 18 de spinal sezeryan dogum yaptım güzel geçti ağrım olmadı hemen ayaktayım iyikide o tarihi belirlemisiz doğumdan hemen sonraki hafta hastaneler covid doldu özeller bile
Handan_65 fnrrbyrk BenimdezOrunlu sezeryan görünüyor brbrk makat durumunda 35 haftalığım suan ve bebek canımı cok acıtıyor
Hilalbasak fnrrbyrk bende 36+5 im 25 ocakta sezeryanum var herhamgi bir skntimiz yok cok sukur .Doktor o gun aliriz dedi .Hesaplamaaa gore 38+1 iken alacak bebegimi