Ipekbebek Eşim 5 gündür hasta ve dün test vermişti bugun pozitif olduğunu öğrendik . Odalarımızı ve banyoları ayırmıştık bir tek yemek yerken masanın bir ucunda o bir ucunda ben o şekilde yedik yaklaşık 2-3 m mesafede çok korkuyorum bana bulaşmış olabilir mi :(
Zeytin20 Ipekbebek pazartesiden beri babam pozitif. Annemle aynı odada aynı yatakta birlikte yiyip içiyorlar annem dün test verdi negatif ve hiçbir hastalık belirtisi yok. Bu korona da keyfe keder 😂 korkmayın bişey olmaz inşallah 🙏
Mila2022 Ipekbebek benimde annem geçen Pazartesi bogazım acıyor bişeyim yok diye diye evde 4gün gezdı burnu tıkandı falan test verdı pozitif bende hemen aynı gün pcr verdim negatif 5gun sonra yine verdim negatif 7.gün doktorum yine ver dedi pozitif aynı şey kuzenimde de oldu 7gün sonra pozitif e döndük .Biontech aşılarım vardı 6ay önce vurulmustum en son grıp gibi yatıyorum burun tıkanıklığı yoruyor .Doktorum bolbol c vitamini al dedi ates olursa minoset boğaz ağrın olursa bepanten pastildaha negatifken bir gün ateşim oldu boğaz ağrım sonra onlar geçti belkide c vitaminine öncesinde çok yüklenmiştim onunda etkisi olmuş olabilir sizede şimdiden geçmiş olsun 😕umarım kapmamışsınızdır
Ipekbebek Bugun 5. Gün oluyor salıdan beri . Carsamba doktora çıktık korona olduğunu düşünmüyorum dedi doktor yine de biz odaları ayırmıştık . Sürekli ağlıyorum :(
Duyguseli_kz Ipekbebek doktor ozaman kimseye test yapmasın gozlemlesin önüne geleni benim eşim oldu bende öylesine gittim yanında hiç bı belirtim yoktu ama poztif çıktım
Duyguseli_kz Canım valla o hiç beli olmaz bizim bı abla vardı kocası pozitif de aynı yatağa paylaşıyordu yine kadında negatif çıktı ne olcagi belli olmuyir sen yine dikkat et fazla yaklaşma
Ipekbebek Zeytin20 böyle olan da var tabiki. İnsallah ben de negatif çıkarım. Test verdim az önce . Doktor kan testi vs başka şeyler de istedi
Ipekbebek Hiç yaklaşmıyorum, zaten yanına gitsem de maskeyle duruyorduk ikimizde 4-5 gundur grip diye bile böyle tedbir aldık yaklaşmadım ne olur olmaz dedim megersem koronaymis :( ama ya bulaştıysa diye çok tedirginim
Tugcakir Kendini kötü hissettiğinde git test ver canım benim de eşim pozitifti hiç yanına bile girmiyordum ama 7 gün sonra sesim gitti ve vücud ağrısı sebebiyle test verdim malesef pozitif çıktım 😔
SerraveAnnesii Eşim de korona bende korona 🥺 bugün 4. Günümüz 19 ocakta karantina bitiyor. 3 tane aşım var baş ağrım ve öksürüğüm dışında semptom yok
canimbeybimmm Ben koronayım eşit negatif birlikte duruyoruz hala negatif benim aşım yok ama grip gibi geçiriyorum 😄 artık çok sinir bozucu olmaya başladı. Herkeste kafasına göre. Canınızı sıkıp moral bozup bebeği üzmeye gerek yok hiç bişey olmaz onlara Allah’ın izni ile 🙏🏻
Sibelbsrn Benimde eşim pozitif bugun 7.günümüz ayrı odalardayız benim şuana kadar bişeyim olmadı ama ben daha önce geçirdim ve hemen hamile kaldım sanırım bu karantinadan sonra da doğurucam 😂 bizimde şansımız böyleymiş Allah herkesin yardımcısı olsun
Ipekbebek Sibelbsrn Allah herkesin yardımcısı olsun ne yazıldıysa onu gorucez ama içime söz geçmiyor korkuyorum iste fayda yok ama bebegim etkilenecek daha çok üzülüyorum
Ipekbebek psikolojimiz tamamen bozuk ya . Hamilelik zaten çok hassas bi durum bir de bu korona :( Allah hayırlısını versin insallah 🙏🏻
Gecegunesi Benimde eşim oldu 10 gün kadar çekti ne yatağı ayırdık ne odayı ne yemekleri sürekli beraberdir ne bana ne 3 yaşındaki oğluma bulaşmadı çok şükür güzel düşünün güzel olsun sizde bu vakitte az az ıhlamur vs için yine de
Canimbebegimm41 Ipekbebek eşim covıd oldu hemde delta ama bana bulasmadı aynı yatakta yattık 2 hun sonra maske takmadı ama bulasmadı bu sızın bagısıklıgınızla ılgılı bence
Ipekbebek Canimbebegimm41 insallah elimden geldiğince dikkat ettim normal grip dedi doktor hanı o bile bulaşmasın antibiyotik kullanmayayım boşuna diye umarım faydası olmustur