ayse_22 ipekveannesi hayırlısı olsun sağlıklı Salih olsun 🤲🐣 Biz burda sadece tahminde bulunuyoruz eğlencesine 😅 En doğrusunu Allah bilir 🥰
ipekveannesi ayse_22 aminn inşallah ❤️ biliyorum biliyorum genelde ultrasonu görende erkek diyor ondan öyle söyledim 😅
ipekveannesi BIR_SIYAH__HIAYESI63 orda 10+4tü. Biliyorum daha önce sordum sana defalarca bak buda var ama net değil burda 12+1 kafası solda kız kardeşim tutturdu sağ tarafta çıkıntı var diye ama ben göremiyorum
ayse_22 Kbr2525 rabbim gönlüne göre versin eli ayağı düzğün sağlıklı Salih evlatlardan olsun kız erkek farketmez 🥰🌸
Sevgi0147 003kopan valla canim bilinmez oğlumda fasulye gibiydi bu oğlumda yuvarlak buda erkek bende kıza kendimi inandirmistim ve erkek deyince inanmamistim
003kopan Sevgi0147 aynen işte onu demeye çalışıyorum kesenin şekline göre bence olmaz cinsiyet yinede bilemem tabiki😌❤️
Edaaaa1412 tugbaacng doğruluk payı nedir acaba 😅 benimde yuvarlak değil kese 5 gün sonra öğrenicez bakalım
tugbaacng Edaaaa1412 valla bilmiyorum doğruluk payı var mı yok mu, ama bunu öğrendikten sonra baktım, kendime, eltime, arkadasıma, o baslık altındaki yorumlara. Hepsi tutuyodu yani ben de ilk defa duydum 😄
[silindi] BIR_SIYAH__HIAYESI63 https://imgyukle.com/i/oiL3W0 ve bu bebeğede bakarsanız sevinirim :) az önce gönderdiğimden Farklı bebek :)