Cemile24 Kızlar 32.haftamdayım dünden beri kemiklerim ayrılıyor sanki çok ağrım oluyor ağrıyı çekmek mesele değilde erken dogurcam diye çok korkuyorum aynı ağrıyı yaşayan var mı bu ağrılar doğum ağrısı mı??
Esra-gkl Cemile24 kemik ağrısı bende de oluyodu o haftalarda yarın 38 haftalık oluyorum korkma doğum sancısı belden kasıklara vuran ağrıymış ben daha tam bilmiyorum 😂
ozgeakkaya Cemile24 Benimde 30. Hafta bacaklarım baldırlarım filan ağrıyor birde mide bulantısı halsizlik eklendi üşüttüm birazda galiba🤷♀️
Nisayluh Cemile24 malesef canım benimde sırtım ve bacak ağrım oluyor haftalar gectikçe agrılarda artıyor cok cabuk yoruluyorum hemen
Pptya Cemile24 benimde çok oluyor 31 haftadayz vajina kemiği diyebilirim sanki spor sonrasi hamlama ağrısı gbi yururken yatakta sağa sola dönerken çok ağrı oluyor
SerraveAnnesii 31+2 hafta benimde bazen aşağı kemiklerim ağrıyor 🥲 sanırım bu haftalardan sonra normal
ozgeakkaya Nisayluh Merhaba Özlem hanıma gittim gayet ilgili, anlayışlı bir doktor ☺️Ben sevdim canım ☺️
Nisayluh ozgeakkaya ilgin için tesekkur ediyorum canım🙏 Evet banada ilgili davrandı sagolsun hayırlıyla saglıkla kavusalım evlatlarımıza insAllah