sacmalamakizim Kızlar 3 hafta önce ilişki oldu iliskiden 1 hafta sonra adet oldum ara sıra midem bulanıyor bazen üşüyorum üstüme battaniye örtmüyorum ondandır diyorum ama bugün biraz fazlaydı kusma derecesinde değildi sizce gebelik mümkün olabilir mi?
mmihri Normal adet olduysanız pek gebelik olmayabilir. Üşütmüş yada hasta olmuşta olabilirsiniz. 3 hafta önce beraberliğiniz yumurtlama döneminde miydi. Zamanında mı adet oldunuz yoksa erken mi ?
mmihri sacmalamakizim eğer öyleyse zaten birlikteliğiniz de yumurtlamada olmamıştır. Genelde yumurtlama adet tarihinizden 14-16 gün öncedir. Tabi yine tatmin olmak için kan verebilirsiniz. Umarım herşey gönlünüzce olur 🌸
mmihri sacmalamakizim aaa ne güzel Allah bağışlasın ☺️ Çok seviyorum özellikle kız çocuklarını ☺️ Hepsi Rabbimden ama ayrı bi sevdiriyorlar kendilerini 😍
sacmalamakizim mmihri Sağlıkla gelsin insAllah valla hamileligini özlüyor insan ben burada ne güzel zamanlar geçirmiştim 😊😍
mmihri sacmalamakizim amin çok saolun ☺️ Bizde heyecanla kucağımıza alacağımız günü bekliyoruz ama anın tadını da çıkarmak lazım sanırım