Merhaba happy mom anneleri bi çok kez post açmıştım sata göre 26 mart olan tarihimi 8 nisan diye düzenlenmişti son ayda ve sonra bebeğimin 3800 oldugunu söylendi neyse her hafta gittiğimde 3800 -3900 arası kilo söyleniyordu3 gün öncede 3870 dendi dün gittiğimde 4700 küsür ölçüldü devlet hastanesi oldugundan eğitim ve araştırmaya yönlendirildimçünkü riskli bir doğumdu ilk gebeliğimde normal doğum yapmıştım ve bundada normal istiyordum 3 günde kilonun bu kadar değişeceğine inanamadım sancılarım oluyordu ama açılmam yoktu 4700 duyunca hemen eğitim ve araştırma hastanesine acilden giriş yaptık ordada 4500 civarı ölçüldü ve riskli olur normal doğurman dediler hemen yatılım yapıldı sonda takıldı hiç acımadı belden iğne yapıldı kasmadığım için hiç acımadı 45 dk sürdü toplam ameliyathanedeki sürem şükürler olsun oğlumda bende iyiyiz 4660 doğdu. Düşünüyorum da ya sancılarım gelip normal doğurmak zorunda kalsaydım mahvolurdum geçti gitti şükür Allah herkesi kurtarsın hep hayırlısını dileyelim inşallah 🙏🏻