Funday35 Kızlar şuan 20 haftalığız 3 cü gebeliğim sorum şu sırt üstü yatınca bebeğim sürekli tekme atıyor acaba rahatsız mı oluyor bu haftada sırt üstü yatmakta bir sakınca varmıdır gün içinde ? Sola doğru yatınca da atıyor ama bu kadar sık atmıyor ☺️
Sumiire Funday35 sırt üstü yatmak sakıncalı bebek için değil senin için omurilikten gecen atar damara bebek baskı yapıyo ve kan akışın yavaslıyo buda tansiyon düşüklüğüne yol acıyı buda rahmede kan akışını yavaslatıyo
Funday35 ipekveatlas Bende çok tedirgin oluyorum birşey olur mu diye sen kaç haftalıksın ☺️ Ya birde çok hoşuma gidiyor sürekli tekmelerini hissettikçe 🤭
Funday35 Sumiire Bunu duymuştum ama bu kadar küçük haftada olmuyor diye biliyordum op.dr Banu çiftçi var onun bir yazısını okumuştum teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
ipekveatlas Funday35 24+5 olduk sırt üstü yatıyorum tekmeleri hissediyim diye. uyurken hep sola yatamıyorum dedim istersen sırtüstü yat hic bisey olmaz dedi😂
Sumiire Funday35 6. Aydan sonra diyolar ama ben o haftalarında yatamamıştım sırt üstü cok baskı hissediyodum
Funday35 ipekveatlas Bende öyle 🤣 ama uzun süreli yatmıyorum sırt üstü çoğunluk sola doğru yatıyorum ya bende salı günü kendi doktoruma da sorucağım bakalım çok güzel bir duygu ya 🤭 Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻🥰
ipekveatlas Funday35 ayy amin canım sorunca bana da yaz ben yurtdışındayım burdaki doktorlar nasıl yatmamız gerektiğinin bi önemi yok diyolar
Funday35 ipekveatlas Canım doktoruma sordum sorun teşkil etmez ama artık istesende rahatsız olursun yatamazsın dedi ☺️