Baharun2 Tüketen var mı kızlar,bazı bitki çayları rahmi uyarıyormuş ama meyve çayı için de geçerli mi bu durum aklıma takıldı ? Nette pek bişi bulamadım
deletedmom209 Baharun2 kuzum meyve çayını bende bilmiyorum zaten çok aradığım bişey olmadığı için siyah çay dışında çay içmiyorum ben gevşeme yapmasın diye
Mavi20 Baharun2 bana geçen gün diş doktorum bitki ve meyve çayları karaciğeri yoruyor enzimleri yükseltiyor demişti. Bi çok bitki çayı gebelikte yasak zaten düşük yaptığı için.
ozgeya Baharun2 yeşilçay,ada çayı ve ahududu çayı kesin yasak.ama diğerlerini bilmiyorum,ama genel olarak çay grubunun çok ve sık içilmesini önermiyorlar
Mavi20 Baharun2 ben mantar yüzünden ölümden döndüm bildiğimiz kültür mantar ve karaciğer enzimlerim yükselti düşürücem diye dokuz doğurdum. Şunu anladım ki gebelikte düz mantık beslenmeliyim 😂9 ay sıkın dişinizi 😇
Baharun2 sudamlasi kesin hevesim geçer yasakken herşey daha tatlı geliyo ya 😂 bu zamana kadar pek sakınmadım ama yiyecek konusunda,çay konusunu riske atmayım rahim açısından 🙏😘
sudamlasi Baharun2 aynenn yasakken daha tatlı geliyo hemde herşey😄inşallah sağsalim kucaklayalım da biz canımızın çektiğini yemesek içmesekte olur😌