Sekerimmm Gecen hafta Biontech ikinci asi oldum bu hafta 24 haftalik tetenoz gel demişti ebe olurmu arka arkaya arkadaşlar
Nebyaa Sekerimmm ben birinci doz tetenox ve covid aşısını beraber oldum aynı şekilde geçen hafta ikinci doz tetenoz ve ikinci covid aşısını da oldum
Merveonay Sekerimmm benim doktorum 14 gün arası olsun dedi sağlık ocağındaki hemşirede aynı şeyi söyledi canım haftaya 3 hafta olucak yaptırcam bakalım
blueberyy00 Sekerimmm bana ebe yaptı tetonuzu 25 haftada kovid ikinci dozumda gelmişti 20 gün arayla yaptır geç yaptır onu biraz demişti
Sjkal_788 Sekerimmm Ben de 18.haftalık hamileyim dün biontec aşısı oldum bana da 2. Doz vurdum 1 ay sonra gel dedi 1.tetenoz aşını da 1 ay sonra gel vuralım dedi
selinlv Sekerimmm doktor bana 15 gün sonra tetanoz aşısı olabilirsin dedi ama sağlık ocağındakiler 30 gün geçmeden yapmadıklarını söylediler tam 30 gün geçince yaptırdım bende
Prensesannesiii03 Sağlık ocağındaki ebe bana biontechle tetnozun arasında 10 gün beklemeyi öneriyoruz dedi 10 gün arayla yaptırdım