Sulesaglam https://resimyukle.io/r/zYWybGQUUS erkek dedi değişme olur mu acaba çok emindi direk erkek dedi 😀
Defnearim Sulesaglam Canım değişebilir bizde de 12.hafta pipisine kadar gösterdi doktor bize ama 16.hafta değişti :)
Tubmavi Sulesaglam aynı günde ben de %70 olarak öğrendim tam üç hafta sonra kesinleştirdi değişmedi. Ama değişme ihtimali hepsinde var bende de hala var bence ama onu düşünerek hareket edemem kısmet 🥳
Sulesaglam Nebyaa Yuzde felan demedi hiç ikili için gittim pozsiyonu uygun değil dedi şuan ikili için cinsiyeti sordum erkek dedi hemen 😀
Nebyaa Sulesaglam ee emin misiniz kesin mi diye sormadın mı ben sormuştum o da suan yüzde yüz demişimdir yüzde 90 dedi
Sulesaglam Nebyaa eminmisiniz diye sorma fırsat kalmadı çünkü çoğu bebek bu haftalarda göstermez direk gösterdi dedi 😀
Defnearim Sulesaglam Yani değişme ihtimali var helede 16.hafta öncesinde ama sonrası zaten %20 oranında değişmeler oluyor yani biraz daha bekleyin 😇
Sulesaglam Tubmavi biseyler almak istiyorum kendime engel olmaya çalışıyorum değişirse diye de kız olsaydı pek bişey almicaktim 2.5 yaşında kızım var ama erkek diyince boşa çıktım tamamen 😀
Tubmavi Sulesaglam ben de olmadım valla ama 15 haftalık olunca kesinleşince aldım bi sürü şey bu bile erken bi tarih ama ne yapalım 11deyken yapmadım ben