Melikenlbt Kızlar benim bebeğin kilosu 1178 29 +5 günlük sizce zayıfmi neler yemeliyim kilo alması için
Nravc Melikenlbt şuan bende 29+5 im, 28 haftalıkken perinatolojiye görünmek zorunda kaldım detaylı ultrason yaptı kilosunu da 1kilo 200 gr olduğunu söyledi
tugbaacng Melikenlbt 26. Haftamda tam 1 kiloydu bebegim suan ben de 29. Haftaya girdim, haftaya da kontrol var ögrenicem kilosunu.
Melikenlbt Fulyaaa1 daha doktoruma gitmedim acile gitmiştim orda gördüm doktor haftasına gore uyumlu ölçüleri dedi
Fulyaaa1 Melikenlbt evet normal cünkü istediğinizi yiyip için genetik birazda tabiki genetik diye de beslenmenize dikkat edin.
Nravc Melikenlbt eğer sağlığı yerindeyse bence hiçbir sorun olmaz canım sonuçta her çocuk aynı kiloda doğacak diye bir şey yok ki 😊
SerraveAnnesii 30+5 de benim 1600 dü kilosu doktor normal dedi. Doktorunuz normal diyorsa sorun yok. Sağlığı yerinde olsun kilonun çok da önemi yok. Alması gereken kiloyu doğuma kadar alır
Melikenlbt SerraveAnnesii inşallah bende kilo alamıyorum 3 aydır aynı kilodayım tansiyon dan dolayı tuzsuz yiyiyorum acaba ondan mı
SerraveAnnesii Melikenlbt bence onunla alakası yoktur. Bebeğe kilo aldıran şeyler yiyebilirsin. Kaşar, pekmez, ceviz, muz, yoğurt, süt bol tüket