Hicran23 Kızlar merhaba kullanıp memnun olduğunuz önereceğiniz bebek arabası varmı bebek arabası alacağım nasıl birşey almalıyım hangisi daha kullanışlı ?
Fulyaaa1 Hicran23 bu konuda fiyat aralıgına göre değişir bence. Travel mi yoksa normal mi düşünüyorsunuz
Hicran23 Fulyaaa1 uygun fiyatlı birşey arıyorum bilmiyorum işte travel mi daha kullanışlı normalmi kullananlardan öneri için açtım postu
Fulyaaa1 Hicran23 travel aldım ama kullanışlı olmadığını bilerek. Baby plus canyon fiyatı makul cok pahalı düşünmedim cünkü ne kadar süre kullanırım bilemiyorum.
Hicran23 40 günlük bebeğim var ve hamileliğimden beri araştırıyorum hala karar veremedim birzda pahalilar ztn
Fulyaaa1 Hicran23 cok hantal ve kaba tek basıma kullanabileceğim birsey degil bebeği mi tutayım yoksa iki parça da kurulan bebek arabasını mı o şekilde yani tek parça halinde degil
Anisalenamom İlk kızımda cybex aldım çok memnunum ikizlerime de cybex yada bogaboo alacam çok kaliteli ve güzeller tavsiye ederim
Anisalenamom Hicran23 Normal travel değil genelde tavsiye etmiyorlar onu alıp ekstra seyahatte kullanırım normalde normalini
Hemdem_23 Tosbik bebe den baby care aldım çok memnunum travel sistem değil ama çünkü çok uzun süre kullanamazsın dediler onun için