roselinda_015 Sağ sol yatmaktan kalça kemiklerim ağrıyor sırt üstü de yatamıyorum hem iyi de değil neler yapıyorsunuz nasıl rahat ediyorsunuz ?
Perayl roselinda_015 spor yapın bool yürüyüş yapın. Böylece kalça agrınız hafifler. Ayrıca gün içinde yorulduğunuz için de daha rahat uyursunuz.. yan yattıgınızda da bacaklarınızın arasına yastık koyun alttaki bacagınızı uzatın diğer bacagınız dizinizden bükülü olsun. En sağlıklısı bu…
caghan_annesi roselinda_015 valla ben her uyandığımda kendimi sırt üstü yatar buluyorum malesef uykuda elimde olmuyo
roselinda_015 minikbebegim19 suyum fazla ve bebek çok aşagıda o yüzden hep ayakta olamıyorum yatınca ağırlık olmuyor rahatım ama bu sefer de sağ sol kalça kemiklerim acıyor yatmaktan
Zeynepp97 roselinda_015 Ben geceleri sağa ve sola yatıyorum arada 5 dk olmak üzere sırt üstü yatıp belimin ağrısını giderip tekrar sağa ve sola yatıyorum 😂 Hangi tarafa dönüyorsam sırtıma ve bacak arama yastıkla destek veriyorum o şekilde rahat oluyor
Sumiire roselinda_015 ben alıştım cok rahatsız oldugumda sırt üstü hafif meilli yatıyorum birtarafıma yastık koyuyorum omuriliği sen baskıyı azaltmak için agrım gecince tekrar sag yada sol dönüyorum ben en cok yüz üstü yatmayı özledim. ☺️🤭