Elifkzlcn Mervecntr 16+4 Haziran sonu gözüküyor suanlik doğum cinsiyeti için erkek dedi doktor ikili tarama testine gittiğimde de başka doktor yüzde 80 erkek dedi kadın doğum doktoruda erkeğe benzettim dedi
ozlem-t aysenozgor Evet burda kıza benziyor, bizimki gibi. Bacak arasında herhangi bir çıkıntı yok. Allah gönlünüze göre versin :)
Ipekkarakus0 aysenozgor benimde 12 haftalıkta erkek dedi ve 15+2 de kesin dedi benimki değişmedi ama bilmiyorum ki değişende cok 🤷♀️
Kubra-nisan Ipekkarakus0 benim değişti çok erkek istedim ilk kız bu da erkek olsun farklı olur ama doktor kız dedi hala inanamıyorum 😅
Kubos01 aysenozgor değişme ihtimali yüksek olabiliyor canım net öğrene kadar bekle 😂ilk bebeğimde erkek dediler kızım şuan 3 yaşında 😂
Gercekmucizem 12+6 yız, bugün gittiğimizde erkeğe benzetti ama bacakları kapalı dedi tam da emin olamadı 🐣
Seherdmrkl Mervecntr 15+6 olduk çok şükür 😍 12. Haftada erkek dedi doktorumuz ikili tarama da. Pzt yine kontrolüm var kesin nedir öğreniriz inşallah. Alışverişe başlamak istiyorum bir an önce benim gibi olan var mı 😂 ilk bebeğim olucak Allahın izniyle
aysenozgor Kubra112233 ya çıkıntı gördünüz mü peki😌Biz 12+6 da gittiğimizde çıkıntı falan yoktu kız tahmininde bulundu sonradan oluşur mu acaba 😇
Ipekkarakus0 Kubra-nisan hakkında hayırlısı Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🥰