fisun_oqretmen Sevgili anneler ve anne adayları gönderin gelsin bulantı için güzel öneriler.Mutlu hafta sonları🙊👋
kahvesever__ fisun_oqretmen çubuk kraker ayran salata 🥗 salatalık 🥒 çorba vs ama baharatlı yiyecekler yemeyin daha çok mide bulantısı yapıyor
Esra43bkr fisun_oqretmen ilk hamileliğimde doğum olana kadar kustum ve bulantilarim yüzünden erken dogum yaptım çok zorlu bı dönemdi bnm için iki defa düşük yaptım yine bulantılarım yüzünden şimdi 17+6 yım biraz azaldı çok şükür yatken iki tane prilam kullanıyorum sabah kahvaltidan snra drilimine bulantı ilacı kullanıyorum bana iyi geldi doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz kullanmadığım ilaç kalmadı çünkü en iyi bu geldi çok şükür iyiyim ne leblebi ne kraker hiçbiri bna fayda etmedi 😒😒
fisun_oqretmen Çok teşekkür ederim paylaşımlarınız için rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Egelibiri48 Bende çok sıkıntı çekiyorum bulantılardan 🤦🏻♀️ Yeşil elma Beyaz leblebi Kraker Kuru ekmek En iyi gelen bunlar oldu . Doktorum günde bir fincan nane limon içmende bi sorun yok dedi ama tabi ama her doktor farklı düşünüyo olabilir bu konuda =