gozgozanne Kızlaaaar günde kac tane çay kahve içiyorsunuz? Malum kış günü çalışıyoruz insanın soğukta canı istiyor.kac tane içiyorsunuz acaba 🤗🤗
Mltmsncn gozgozanne günde tek bardak açık çay hakkım var. Kahve içinse arada bir içeblirsin hergün içmek yok dedi doktor.
Deletedmom623737 gozgozanne Günde iki bardak açık çay içiyorum sabah kahvaltı da başka bir şey içemiyorum küçük çay bardağında öglenleri soda yada pekmezli süt Haftada bi kere de bol sütlü kahve şekersiz
Deletedmom623737 gozgozanne Evet öyle canım normal de Türk kahvesini felan seven biriyim onu da misafirliğe gidersem içiyorum yarım o agır geliyo biraz Doktorum hafta da iki üç kez tüketebilirsin demişti kahve oranı az sütü bol olarak demişti
gozgozanne Deletedmom623737 Anladim canım bidaki kontrolde ben de soracağım 🤗 insna kontrole gidince heyecandan unutuyor
SusamTanecigi gozgozanne benimki günlük üç çay bir kahve hakkın var demişti hamileleigimin başında kahveyle aram yok çok arada cayida genelde akşamları içiyorum kahvaltıda süt ıhlamur kendi yaptığım meyvesularini içiyorum