Ebissss 5 haftalık gebeyim öncesinde de enfeksiyon için Dr gitmiştim ama o sıra hamilemiymisim sürekli yeşil yeşil akıntı geliyordu, kaşıntı vs yok ama geceleri özellikle çok yoğun geliyor ne yapmam gerekiyor hamilelikten dolayı mı yoksa enfeksiyon mu?
Ipekkarakus0 Ebissss 15+3 haftalığız bu 2. Enfeksiyon geçirişim hamilelikte cok sıkı olurmuş malesef 🥺
Htce1 Ebissss Haftamdayım aynı sorunu yaşıyorum. Tek seferlik bir ilaç vermişti doktorum geçen hafta akşam suda eritip kullandım ama halen devam ediyor umarım tamamen biter.
Ebissss Sevi_l ya Dr deme bana ben hamile misim bana tutup bir sürü ilaç verdi hamile kalmayı istediğim halde
Ebissss Sevi_l Allah sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin inşallah belirginleşmeye başladı demi sizinki
Sevi_l Ebissss evet belirgin amir inşallah sağlıklı bir şekilde hepimiz kucağımıza almayı nasip etsin
Ipekkarakus0 Ebissss evett hamileler için olan antibiyotik eğer kullanılmazsa enfeksiyon bebeğe cok cok daha zarar Allah korusun
Ebissss Htce1 inşallah yaa umarım koku oluyor mu sizde de ? Yeşilimsi mi geliyor bir de geceleri benim böyle regl gibi boşalıyor 😔😞🤢
Utkuikra 27 haftalık gebeyim hem kanda hemde idrar da enfeksiyon var bir türlü düşmüyor damardan antibiyotik tedavisi alıyorum şimdi