Fatmamut Ryry yani aşırı yüksek değil ama sağlık ocağında ki doktor baya korkutucu konuştu bana diyor ki sarelle mi yiyorsun hergün bizim evimize de öyle şeyler girmez 😂o yüzden kadın doğuma gidince daha detaylı bilgilenirim diye düşünüyorum 😇
Ryry Fatmamut sorun olduğunu düşünmüyorum ayyy ne çok abartmış yine de için rahatlasın git tabi yolundadır her şey umarım 🙂
Ryry Bebetonunannesii benim doktorum bana yapsak mı dşye sordu direk yaptır demedi sebebi de bebeğimin kilosu iyi ve bende aşırı kilo artışı yok dediğim gibi ödemler en önemli belirtisiymiş aşırı şişme yüzde falan hiçbiri ypktu bende içimiz rahat olsun dedik doktorunla konusunca o sana gerekeni söyler zaten
Gul33 Ryry benim de şeker yüklemesi olduğu gün 7-8 saat hareketsizdi oğlum. Aklım çıktı hareket edene kadar
Ryry Gul33 ben dğn 10 da yaptırdım bugüne kadar bi hareketsizlik var akşma kadar sabırla duayla bekliyprum 🙄
Gul33 Ryry kaç haftalık dokununca falan illa ki tepki verir 24 üstüyse. En çok hangi yönde hareket ediyorsa o yöne yatıp bekleyebilirsiniz
Ryry Gul33 28 haftalığız. Sola yatınca hareketlenir genelde bekliyorum stresimden belkide diyorum hissedemiyorum şimdi okudum netten yüklemeden sonra belli bi süre olabiliyormuş akşama kadar duracağım umarım sadece benim evhamımdır