Ikigozumuncicegiii Haftaya girdik İstanbul için ikili tarama testi Dr hastane ve fiyat bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim 💕🥰🤗
Ceyduygu Ikigozumuncicegiii Devlet Hastanesi’nde yaptırdım ben ikiliyi detayliyi özelde yaptırdım. Bence ikiliye para vermek mantıklı değil
Civcivinannesi22 Ikigozumuncicegiii eğer Avrupa yakasındaysanız Yaman tıp merkezi Eray Balcan doktorum araştırabilirsin işinin iyisi ve hastanenin fiyatları çok uygun 150 TL muayene ama ikili test için kana kaç para verdiğimi hatırlamıyorum arayıp öğrenebilirsiniz fakat çevrenin en uygunu olduğuna eminim 🎀
Cgdm35 Park Florya hastahanesi 550 TL,mega Medipol 1340 TL ben bunları öğrendim fiyatlar çok degısken
Gizmo90 Kadıköy sonomed kesinlikle öneriyorum başka doktorlara sonuçları gösterdiğim de şüphe duymadılar Eylül gibi 380 TL verdim
Gizmo90 Ikigozumuncicegiii Meliha çebi yaptı benim ultrasonumu her şeye detaylı baktı. Detaylı ultrasonu da Recep has da yaptırdım onu da araştırmanızı öneririm 2 ay önceden aramak gerekli
Buse3422 Ikigozumuncicegiii Ayşe hanıma muayene oldum ama sadece test için gittim sonucunu kendi doktoruma göstericem
Ceyduygu Ikigozumuncicegiii Ne demek istemiş anlamadım ama devlette de aynı ikili test. Detaylı sıkıntılı oluyor ama ikili için normal MHRS veya 182den kadın doğuma randevu alıp aynı gün testi veriyorsunuz. Normalde kontrollerim hep özelde ama ikiliye para vermek gereksiz geldi :)