sudeyl16 Arkadaşlar kanunlara göre hamile kadınlar 7 buçuk saatten fazla çalıştıralamaz diye bir yazı okudum gerçekliği ve şartları nedir sadece devlet çalışanlarını mı kapsıyor ?
mirage333 sudeyl16 devlette zaten mesai totalde 8 saat. Yarım saat erken cıksamda birsey demez müdür. Bende öyle birseyler okumustum 7.5 saatten fazla calistirilmaz diyede, zaten mesaim uzun olmadigi icin gorusmedim.
Aylinsertsu sudeyl16 özel de de geçerli devlette de.Ben özel sektörde çalışıyorum yarım saat erken çıkıyorum.
Ssevilayy sudeyl16 Hiç işveren insiyatifine bırakılmayacak bir konu. Hakkını almak istemezsen vermiyorlar ama 7.5 saatten fazla çalıştıramazlar seni 👀
Aysckzgnc sudeyl16 evet bunu bana kuzenim söylemişti, ya her gün 6 saat çalışıcaksın ya da haftada bi gün gitmeyeceksin diye, araştırın bence de👏🏼
Zeynep2805 Öyle bir kanun var ama özel sektörde çok fazla yapılmıyor. Sadece işinizde iyileştirme yapılabiliyor daha hafif işleri vermek gibi. Ama mesain bitmeden çıkan duymadım ben daha
fatma_dilek Kamuda çalışıyorsanız 24 haftalık ikende pandemiden dolayı da ücretli izine ayırıyorlar 32 haftaya kadar
Vildannaz07 Bizim yemek molamız yok ama işim çok rahat her gün boşum oturuyorum , sabah 8:30 akşam 18:00 da mesaim , toplam da saat kaçta çıkmam gerekiyor , yemek molası dahil mi bu toplam 7:30 saat e
KayraKuzusu Vildannaz07 yemek molası dahil olmuyor yemek molası hariç 7.30 saatten fazla çalıştırmak yasak molada zaten dinlenildiği için onu saymıyorlar