Merve_0438 Mom545441 bende öğrendiğimde 4 haftalık tüm 5-6 haftalıkken gidersen keseyi gorebilirler zaten düzenli artıs var mı diye tekrar beta HCG yaptırman gerekir özele gitmiyorsa haftaya da için rahat etsin diye git istersen
Mom545441 Merve_0438 öyle yapacağım artış varsa idareten sağlık ocağına giderim aile bilmiyor henüz keseyi görüp artık söylerim sonra güzel bi doktora görünürüm🥰
Burcu0707 Beta hcg 800 lere geldiginde karindan veya vajinal kese gorunebilir ama acele etme beta hc 1500 gecince git stres olmazsin en azindan
Mom545441 Burcu0707 haftaya perşembe kan vereceğim o zaman yükselir dimi bide dün kan verdim pazar gününe kadar daha da artar 4 haftalık bence cuma günüde keseyi görürüm inşallah 🙏🏻
Gmzrmzn Burcu0707 ben bu 1500 olayına inanmıyorum kilolu değilim beta 18bindeydi karnımdan çok zorlandı alttan görüldü bebegim 5hafta 6 gunluktu bebekle alakalı bence hafta ne kadar büyükse o kadar iyi
Merve_0438 2 güne bir iki kat olarak ilerliyor beta HCG ona göre hesaplanan 1500 değil önemli olan haftası kese ona göre oluşuyor kesenin durumuna bakılıyor dışta mi içte mi diye icteyse 8. Haftada bebeğin kalp atışını dinlersin inşallah