Sinem-Akman Arsub11 ay vallaha hamile değilsen inşAllahhh sökülürsünnnn çok Amin 🤲🤲 bir çok kişi bugün söküldük 😂😂
Arsub11 Sinem-Akman dun yine test yaptım kuzum tek cizgi maalesef :( reglimi beklicem gelsede kurtulsam
Aslanmom1 Arsub11 Hamile değilsin sen kendine gel bütün testler negatif kafayımı yedin de bak gelmeye başlıyo 😂
Arsub11 Aslanmom1 ahahaha psikolojinin hayatimizdaki yeri budur der susarim kuzum valahi tam nokta atisi😁
Sinem-Akman Aslanmom1 ahahhaahhahahhaha diloş ya ALLAH seni 😂😂😂😂😂😂😂 ya ben silik çizgi bilem gördüm ALLAHım daha hamile olunca nasıl anlıcam inan bilmiyorum 😂😂😂
Aslanmom1 Sinem-Akman ahahhah arkadaşım üst üste ikinci cizgiyi kırmızı çekilde gördü birde ama negatif. Yani ben gecikme üzerinden bir kaç gün vericem kendime öyle kan vermeye giderim
Sinem-Akman Aslanmom1 🤣🤣😂😂😂 vallaha adetten en az 10 gün geçmesi lazımmış onu öğrenmiş olduk bak 5. Gün bugün patladım 😂
Aslanmom1 Sinem-Akman Aynen öyle ya diyorumya millet 2000lerde beta öyle öğreniyolar biz 10 olunca öğrenmeyi bekliyoruz sal gitsin
Sinem-Akman Aslanmom1 ahahaha yeminle ya krize girmemek elde değil 3 aydır yaşamadığım tüm herşeyi yaşadım 😂😂