Melisayaren Tuvalette gidip geldikten sonra sızıntı geldi. 30 haftalık gebeyim anlam veremedim yardımcı olurmusunuz. Normal mi
Nihanus Melisayaren suyunda sızma varsa enfeksiyon kapabilir bebeğin su sızıntısı riske sebep olabilir doktoruna gören veya sor istersen. Birde eczanelerde suyun gelip gelmediğini saptayan bir kağıt var ondan alabilirsin
Ozlem2206 Melisayaren bende de ara ara oturduğum anda ıslanıyor çamaşırım sıvı geliyor ama genelde tuvalet sonrası oluyor mesane baskıdan dolayı tam boşalmıyormuş hamilelikte galiba ondan dolayı oluyor
Fatima_omer devamlı geliyosa suyun gelmiştir, ama bazen sen gibi bizde tereddüte düşüyoruz, seffaf su gibi devam ederse doktora git
Melisayaren Annekuzusu_0 idrar kaçağı oluyormuş bebeğin ayakları baskı yapıyormuş mesane bizim kız ters duruyor heralde sezeryan olucam hiç niyeti yok dönmeye
Melisayaren Fatima_omer acile gittim canım bebek ters duruyormuş ayakları mesaneye baskı yapıyormuş idrar kaçağı yapabiliyormuş ayırt etmek zor olabilir dedi doğum suyuyla idrarı korkulacak bir şey yok dedi normal dedi ama genede gidip içimi rahatlattım
Melisayaren Nihanus doktora gittim bebeğin ayakları mesaneye baskı yapıyormuş buda idrar kaçağı yapar dedi. Doğum suyuyla idrar kaçağını ayırt etmek zor olabilir dedi korkulacak bir şey yokmuş.
Melisayaren Nihanus bende 31 haftalık olucam dönmesi için hareketler yapıyorum ama kız inat ediyor artık dedim nasıl geliyorsan gel kızıkam sağlıklı gelde belki döner dönmezsede dünyanın sonu değil ya canı sağolsun ☺️☺️