Sehnur Tam 3. Aya giriyoruz uyku düzenimiz oturmaya başladı derken bebem geceleri uyanıp konuşup konuşup gülüyor 😂 kızsam mı sevsem mi bilemiyorum ama uyanması beni çok zorluyor bişey değil geri de uyumuyor ne etcem ben bilemedim 😂
Aslinur Sehnur 12 günlük bebeeem gece uyanık gündüz maşallah evde kıyamet kopsa umrnda değil. Kaynanamla ayrı kpcamla ayrı ugrasıyorm 😭piskolojim bozuldu delirmek üzereyim
Zeyyyn Sehnur valla ben oturup oynuyorum 🤣3 ay 15 günlük benimde gece çığlık çığlığa o uyurken gündüz uyurm onla yoksa her akşam 3 4 fix uyurum o uyudu benim uykum yok 🤣🤣
Sehnur Sutlac09 oturuyorum zaten beşik hemen yanımda onu izliyorum sesine eşim de kalktı oda izliyor 😂 ben anlatıyordum da inanmıyordu nasıl kahkaha atıyor küçücük bebe diyordu görünce oda şaşırdı gülüyor 😂
Sehnur Deletedmom_30 ne diyon ya hani 3 aydan sonra uyku düzeliyordu 😂 beni fena kandırmışlar gündüzleri de uyumuyor bu çocuk gözlerime kibrit takacam 😂
Sehnur Sutlac09 öyle tabi de gündüz gülmüyor gece neye gülüyor bilmem 😂 o kadar şebeklik yapıyorum yandan sırıtıyor anca 😂
Sehnur Aslinur ya kıyamam çok yenisin daha canım lousalık da var bide ben lousalıkta çok kötü olmuştum Allah kolaylık versin 🙏🏼 Ama zaman hızlı geçiyor her anının tadını çıkarmaya bak kimseyi takma yoksa sinir hastası olursun
Sehnur Zeyyyn benimki gündüz tilki uykusunda 15 dk uyuyordun uzun ben uyumaya kalksam tam uykuya dalarken uyanır kızım 😂
Zeyyyn Sehnur gündüz uykusu kaçırdığı için bizimde gece uyumuyor ya valla uyandırsam ben iş güç yapamam bu düzen 4 atakta bozulur o yüzde yüzden pek zorlamym çoçuğu 🤣🤣
Sehnur Zeyyyn evet ben mesela iş yapamıyorum kızım saolsun 😂 iş yapacağım zaman yanıma annemi çağırıyorum yemek yaparken zaten spedy gonzales misali ariba ariba demediğim kalıyor on beş dk da ne yemek yapabilirsem kâr 😂 şimdi geceleri de uyumaz oldu 😂 en azından seninki uyuyor gündüz 😂
goktugun_annesiii Sehnur 10 günlük bebeğim gece yatmak bilmez sabah kalkmak zombi gibi oldum artık ne zaman bitecek bu zorlu günler 🤣🤣🙄
Sehnur goktugun_annesiii sen daha yolun çok başındasın ben o zamanlarda lousa depresyonuna da girmiştim 😂